آخرین بازی‌های روز دنیا در TOP CHANGE

سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اعلام کرده که ارائه خدمات را در برخی مناطق از طریق ماهواره‌های لیزری انجام خواهد داد. این سرویس حالا در مناطقی مثل استرالیا، کانادا و جنوبگان عرضه می‌شود و مزایای مختلفی مثل افزایش کیفیت ارتباط و سرویس‌دهی در مناطق دورافتاده‌تر را به همراه دارد.

از زمان آغاز عرضه سرویس بتای اینترنت استارلینک در سال 2020، اسپیس ایکس به یکی از بازیگران اصلی این بازار تبدیل شده و همواره به دنبال توسعه شبکه خود بوده است. این شرکت حالا استفاده از ماهواره‌های لیزری را آغاز کرده که بخشی از نیاز به ایستگاه‌های زمینی را برطرف می‌کند. به‌علاوه، این سرویس جدید می‌تواند تاخیر را کاهش دهد چون مسیر حرکت داده‌ها را عوض می‌کند.

گزارش امروز بر اساس ایمیل یکی از نمایندگان اسپیس ایکس به کاربری در کانادا تنظیم شده است. این ایمیل نشان می‌دهد که این شرکت با استفاده از ماهواره‌های لیزری خود پوشش مناطق دورافتاده را آغاز کرده است. اسپیس ایکس از چند وقت پیش به‌طور مرتب در حال پرتاب این ماهواره‌ها بوده و آن‌ها را نسخه بهینه‌تر ماهواره‌های نسل قبلی می‌داند. کاربران ردیت همچنین از دریافت ایمیل مشابهی در آلاسکا و جنوبگان خبر داده‌اند

سرویس استارلینک در دورافتاده‌ترین نقاط عرضه می‌شود.

این شرکت همچنین نقشه پوشش سرویس استارلینک را در وب‌سایت خود به‌روز کرده است. این نقشه حالا نشان می‌دهد که اکثر بخش‌های اروپا، قسمتی از آمریکای جنوبی، ژاپن و استرالیا تحت پوشش این سرویس قرار دارند. سوالبار نروژ به عنوان یکی از دوردست‌ترین مناطق دنیا که در آن خورشید گاهاً تا چند روز غروب نمی‌کند یا شب‌ها چند ماه طول می‌کشد هم تحت پوشش اینترنت ماهواره‌ای قرار گرفته است.

کمپانی ایلان ماسک در نظر دارد سال آینده اینترنت ماهواره‌ای خود را به کشورهایی مثل عربستان سعودی، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، مصر و باهاماس بیاورد. مدیرعامل اسپیس ایکس قبلا اعلام کرده بود که سرویس استارلینک به دنبال رفع تحریم‌های آمریکا برای کشور ایران نیز فعال است.

اینترنت استارلینک چیست؟

واژه استارلینک (Starlink) که از شرکت اسپیس ایکس و شبکه فضایی هم‌نام آن گرفته شده است، به مجموعه‌ای از ماهواره‌های مبتنی بر شبکه دلالت دارد. این شبکه ماهواره ای شامل 3000 ماهواره کوچک است که در مدار کره زمین حرکت می‌کنند.

اگرچه پروژه اینترنت استارلینک هنوز هم در حال توسعه بوده و تنها طرح بتای آن در شهرهای شمال غربی ایالات متحده اجرا شده است، اما توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده و توانسته است بذر امید را در دل ایرانیان جوانه بزند.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک چگونه کار می‌کند؟

پیش از این موضوع هم طی یک سال گذشته شرکت اسپیس ایکس امکان بهره‌مندی از اینترنت ماهواره‌ای را در شرایط ضروری در دو کشور اوکراین و تونگا فراهم نمود.

بنابراین تجربه لازم را جهت ارسال سریع اینترنت به برخی از مناطق را دارد. پس از اینکه دانستید اینترنت استارلینک چیست، بهتر است بدانید برای استفاده از چنین سرویسی ابتدا باید تجهیزات سخت‌افزاری لازم جهت اتصال به اینترنت ماهواره ای را در اختیار داشته باشید. کمپانی دیشی مک‌فلت‌فیس (Dishy McFlatface) وظیفه ساخت و ارائه این تجهیزات را به عهده گرفته دارد.

البته بدون استفاده از امکانات نرم‌افزاری نیز امکان استفاده از خدمات اینترنت ماهواره‌ای این پروژه وجود ندارد. باید علاوه بر دیش‌ها و ریسیورهای مخصوص از برنامه‌های خاصی‌ جهت دریافت و ارسال سیگنال بهره گرفته شود.

راه نمای خرید ویزا از ایران را در تاپ‌‌چنج بخوانید 

اینترنت  استارلینک چه زمانی در دسترس خواهد بود؟

به طور کلی، گفته می‌شود که امکان استفاده کامل از اینترنت استارلینک تا سال دیگر فراهم شده است. تمام کاربران می‌توانند از طریق سیم‌کارت‌های ساده نیز قابلیت دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای را داشته باشند. انجام این کار از لحاظ فنی امکان‌‌پذیر است اما بدون همکاری اپراتورهای موبایل صورت نمی‌پذیرد

برچسب ها : # # ## اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری در
https://top-change.ir/?p=1749
لینک کپی شد
0
X